uke 22, 2015

UKENSORD ER 3 ÅR! Tenk, nå er det hele tre år siden Ukens Ord ble født, og over 150 illustrerte ord har blitt til i løpet av disse årene. Og, siden alle gode ting er 3 så tenker jeg nå å avslutte denne bloggen og begi meg ut på nye eventyr prosjekter. Ikke bli overrasket om det har noe med ord og illustrasjon og gjøre det óg … Tusen takk til alle dere som har hengt med i disse årene, og TAKK FOR MEG!!

English please:
It’s now 3 years since UkensOrd was born, and over 150 words have been illustrated through these years. And since all good things come in threes, it’s now probably a good time for me to end this blog and embark on new adventures projects. Don’t be surprised if it has something to do with words and illustrations too  Thanks to everyone who has stopped by the blog during these three years, I hope you’ve enjoyed the typographic journey!

uke22-2015_3

uke22-2015_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: