uke 8, 2015

SLAFSEMAT / (ikke spesielt sunn) kosemat. Forrige søndag var det fastelavn, og det vil si at denne uka har vi hatt både blåmandag, feitetirsdag og askeonsdag. Feitetirsdagen er, som navnet så fint hinter om, siste dagen å fylle på med slafsemat før fasten begynner. På engelsk kalles dagen også ofte for Pancake Tuesday, og grunnen er vel åpenbar.

English please:
«Slafsemat» (slafse=munch, mat=food) is Norwegian for junk food. This Tuesday was Shrove Tuesday, also known (in some countries) as Pancake Day. It was the last day before Lent began, so I hope you digged in.

uke8-2015_1

uke8-2015_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: