uke 7, 2015

NUSSIFISERE / å gjøre noe overdrevent søtt, nusselig. Dere fikk kanskje med dere at det var alle hjerters dag igår? Må være ærlig og si at jeg har et noe anstrengt forhold til denne overnusselige dagen – men for all del, for mye av det gode kan jo noen ganger være helt fantastisk.

English please:
«Nussifisere» is Norwegian for doing something overly sweet. You might have noticed that it was Valentines day yesterday? Honestly, I have a somewhat strained relationship with this pink, fluffy, cuddly day – but hey, sometimes too much of a good thing can be truly wonderful.

uke7-2015_1

uke7-2015_2

uke7-2015_3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: