uke 6, 2015

BÅNDSALAT / oppstår når kassettbåndet tyter ut av kassetten slik at båndet blir sammensnurret og vanskelig å putte tilbake. Det eneste som kunne redde den dyrebare kassetten da var en penn/blyant og mye tålmodighet… og den lykken og lettelsen hvis tapen fortsatt kunne spilles, den var enorm!

English please:
«Båndsalat» (bånd=tape, salat=salad) is Norwegian for cassette tape salad – you know, when the tape got chewed up by the cassette player, and you carefully had to take it out and try to fix it by winding the tape back in with a pen or pencil.

uke6-2015_1

uke6-2015_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: