uke 5, 2015

ANKELSNØ / snø som rekker til anklene. Dere fikk kanskje med dere det som skulle bli New Yorks verste snøstorm noensinne denne uka? Tusenvis av flyvninger ble kansellert, skoler og veier stengt, og folk oppfordret til å pakke en evakueringsbag før «Snowmageddon» satte inn … for all del, det er viktig å ta forhåndsregler når det gjelder været, men det er nok en bitteliten mulighet for at noen her overreagerte siden det tross alt bare så vidt ble skiføre over natta.

English please:
«Ankelsnø» (ankel=ankle, snø=snow) is a Norwegian word for snow reaching to the ankles. Kind of what Snowmageddon (which was supposed to be New York’s worst snowstorm ever) turned out to be … by all means, it’s important to take precautions when it comes to the weather, but it’s maaaaybe a slight possibility that someone here overreacted since it barely was skiing conditions the next day.

uke5-2015_1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: