uke 4, 2015

REKKEVIDDEANGST / har du el-bil? Da har du kanskje opplevd å ha rekkeviddeangst – redsel for å kjøre så langt uten å lade bilens batterier at man går tom for strøm. Det finnes virkelig et ord for alt.

English please:
«Rekkeviddeangst» is Norwegian for range anxiety – the fear that a vehicle has insufficient range to reach its destination and would thus strand the vehicle’s occupants (primarily used in reference to BEVs). There’s truly a word for everything.

uke4-2015_1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: