uke 1, 2015

PØBELGRAN / gran som vokser på uønsket sted. Ordet passer også fint til det tørre, slitne, juleaktige treet som inntil idag stod i stua mi og spyttet barnåler til alle kanter. Fikk til slutt pøbelen ut av stua mi og sier dermed takk og farvel til jula for denne gang. Godt nyttår!

English please:
«Pøbelgran» (pøbel=rabble, gran=spruce) is a Norwegian word for spruce growing at an undesirable location. And it’s exactly what I’d call that dry Christmas Tree-ish thing that I threw out of my living room today. Goodbye Christmas – and happy new year!

uke1-2015_1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: