uke 49, 2014

BINGOVINGE / grevinneheng, vinkefett (slapp hud langs overarmene). Tro det eller ei, men nå er det bare tre uker igjen av 2014. Det fikk meg til å tenke på nyttårsforsetter og sånt, og at mitt forsett sikkert vil være (som alltid) å begynne å trene (mer enn to ganger i måneden). Kanskje 2015 skal være året jeg faktisk gjør det, så jeg ikke ender opp med bingovinger jeg også?

English please:
«Bingovinge» (bingo=bingo, vinge=wing) is Norwegian for bingo wings – loose, flabby upper-arm flesh. Believe it or not, but there are only three weeks left of 2014. It got me thinking about New Year’s resolutions, and that mine probably will be (as always) to start exercising (more than twice a month). Maybe 2015 should be the year I actually do it, so I don’t end up with bingo wings?

uke49-2014_1

uke49-2014_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: