uke 44, 2014

FRØSEN / skvetten. Denne uken var det Halloween og jeg vet ikke hvordan det er med dere, men det skal ikke så mye til for å skremme livskiten av meg, så er ikke min favoritt-feiring akkurat… men gratis godis er jo fint da.

English please:
«Frøsen» is Norwegian for being jumpy and easily scared. This week it was Halloween and I don’t know about you, but it doesn’t take much to scare the crap out of me so it’s not my favorite day exactly… but free candy is nice though.

uke44-2014_1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: