uke 36, 2014

STUDENTIKOS / refererer til noe som er særegent for studenters livsstil. Det som er studentikost er generelt muntert, jovialt og uhøytideligt. Ellers varierer det mye i karakter, og kan være både konservativt og radikalt, høytidelig og avslappet, edru og beruset – litt som studenter er i grunn.

English please:
«Studentikos» (student=student, i=in, kos=cozy) is a Norwegian word that refers to something that is distinctive to the student lifestyle. Things that are «studentikos» are generally cheerful, jovially and informal. Otherwise it varies much in character, and can be both conservative and radical, formal and relaxed, sober and drunk – just like students are.

uke36-2014_1

uke36-2014_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: