uke 16, 2014

MATBABY / en utstående mage forårsaket av å spise store mengder mat. Til forveksling lik magen til en kvinne som er flere måneder på vei… Jeg vet ikke med dere, men jeg har en tendens til å spise ekstra mye god mat i feriene – denne påsken ingen unntak. Men så lenge matbabyen er forbigående, får det vel være greit!

English please:
«Matbaby» is the Norwegian word for foodbaby – protruding stomach caused by eating a large quantity of food, and supposedly resembling that of a woman in the early stages of pregnancy. I don’t know about you, but I tend to eat a lot of food during the holidays this Easter no exception. But as long as the foodbaby is temporary, it will surely be all right!

uke16-2014_1

uke16-2014_2

uke16-2014_3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: