uke 13, 2014

KIPEN / kåt, munter, yr (må for all del ikke forveksles med kjipen/kjip). Nå er det definitivt vår, og en av de største påstandene angående våren er jo nettopp at vi blir mer og mer kipne ettersom dagene blir lysere og varmere … hurra for våren!

English please:
«Kipen» is a Norwegian word for being horny and cheerful. It’s finally spring here in Oslo, and a well known claim regarding spring is that people get more horny and cheerful as the days become brighter and warmer. Well then … enjoy!

uke13-2014_1

uke13-2014_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: