uke 10, 2014

FETERE / feire, hylle, gjøre stas på (har ingen ting med feit å gjøre altså). I går, 8. mars, var det den internasjonale kvinnedagen. Så da håper jeg dere menn var søte og gjorde litt ekstra stas på kvinnene i deres liv. Så lover vi å gjøre det samme for dere 19. november.

English please:
«Fetere» is a Norwegian word for celebrating someone. Yesterday, 8th March, was the International Women’s Day. I hope you guys were kind and gave a little extra attention to the women in your lives. And we promise to do the same for you 19th November.

uke10-2014_1

uke10-2014_3

uke10-2014_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: