uke 37, 2013

BLÅSUR / melk som er i ferd med å bli sur og som har et blålig skjær. Ordet kan også brukes for å beskrive en gretten person. Etter en real blåmandag (valgt av folket riktignok) denne uken har vi blitt utsatt for ganske så mange blåsure mennesker i media. Vår nye regjering kommer helt sikkert til å få seg noen politiske blåveiser iløpet av de neste fire årene … men forhåpentligvis er de ikke helt blåøyde alle mann så jeg tror (og håper) dette går finfint!

English please:
Blåsur (blå=blue, sur=sour) is a Norwegian expression for milk gone bad, or a person that is really grumpy. We had an election here in Norway this week, and a new prime minister (a girl, yay!) and government is happening. Not everybody of course is happy that the blue side won…

uke37-2013_01

uke37-2013_02

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: