uke 33, 2013

HURRAMEGRUNDT / ord for å gratulerer noen med noe, brukes gjerne sammen med «hipphipp». Jeg er stor fan av å feire det som feires kan, så derfor håper jeg dere fikk med dere at det var både Middle Child’s Day (12.aug) OG Lefthanders Day (13.aug) denne uka … jeg er ingen av delene men det er jo alltid hyggelig å feire andre, så til min kjære nest-eldste storesøster og min kjære storebror: hipphipp og hurramegrundt!!

English please:
«Hurramegrundt» is a Norwegian word for gratulating someone with something. I’m a big fan of celebrating everything that can be celebrated, therefore I hope you got to celebrate both Middle Child’s Day (12.Aug) AND Lefthanders Day (13.Aug) this week … I’m neither but it’s always nice to celebrate others, so to all of you middle children and lefties: hip hip and hurramegrundt!

uke33-2013_01

uke33-2013_02

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: