uke 24, 2013

BLEIKFEIT / bleik og feit. Det er uunngåelig, hvert år kommer den – den fryktinngytende bikinisesongen. En undersøkelse viser nå at 68 prosent av norske jenter gruer seg til nettopp det å vise seg i bikini. Og alvorlig talt, det er jo virkelig helt på trynet at alle med bleike legger og litt ekstra rundt midtpartiet skal føle det sånn! Håper derfor at ukens illustrasjon viser at bleikfeit ikke trenger se så halvgærent ut!

English please:
Bleik=pale, feit=fat. A «bleikfeit» person is a fat and really pale person, and that’s kind of how most of us look like after a long Norwegian winter… I’m so tired of all the size zero hysteria, and with this illustration I wanted to show that «bleikfeit» doesn’t have to look all that bad!

uke24-2013-1

uke24-2013-3

uke24-2013-2

uke24-2013-4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: